delvarto Kilopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.414 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Orta Doğu Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #1 Merhabalar; çizgi grafiği yapmak istiyorum, deneme netlerimi takip edebilmek için. Pratik kullanabileceğim-yapabileceğim program önerir misiniz? iOS ve Windows olur, fark etmez. Teşekkürler. Örneğin: Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2021
Merhabalar; çizgi grafiği yapmak istiyorum, deneme netlerimi takip edebilmek için. Pratik kullanabileceğim-yapabileceğim program önerir misiniz? iOS ve Windows olur, fark etmez. Teşekkürler. Örneğin:
DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.033 Çözümler 49 Yer İç Anadolu 2 Kasım 2021 #2 Excel kullanarak yapabilirsiniz hatta PowerPoint üzerinden bile yapabilirsiniz.
delvarto Kilopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.414 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Orta Doğu Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #3 Daha pratik bi' program var mıdır bildiğiniz? DellaPesco dedi: Excel kullanarak yapabilirsiniz hatta PowerPoint üzerinden bile yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Daha pratik bi' program var mıdır bildiğiniz? DellaPesco dedi: Excel kullanarak yapabilirsiniz hatta PowerPoint üzerinden bile yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.033 Çözümler 49 Yer İç Anadolu 2 Kasım 2021 #4 delvarto dedi: Daha pratik bi' program var mıdır bildiğiniz? Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa en pratik olanı Excel.
delvarto dedi: Daha pratik bi' program var mıdır bildiğiniz? Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa en pratik olanı Excel.