A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.194 Çözümler 55 26 Kasım 2022 #11 CoderGamer dedi: Motor iyi mi ve 2 motor u çalıştırır mı? Genişletmek için tıkla... Motorunuz iyi hocam 6000rpm. Ama tabiki siz yine kendinize göre test edersiniz. Testler sonucu değişim durumuna göre bakarsınız.
CoderGamer dedi: Motor iyi mi ve 2 motor u çalıştırır mı? Genişletmek için tıkla... Motorunuz iyi hocam 6000rpm. Ama tabiki siz yine kendinize göre test edersiniz. Testler sonucu değişim durumuna göre bakarsınız.
CoderGamer Decapat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri HP db1076nt Laptop (Çok Kasıyor Önermem) Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #12 Hocam o tekerle motor uyumlu mu? Hocam yeni gördüm o attığım teker ile meb yarışmasında ilk 3. olmuşlar galiba.
Hocam o tekerle motor uyumlu mu? Hocam yeni gördüm o attığım teker ile meb yarışmasında ilk 3. olmuşlar galiba.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.194 Çözümler 55 26 Kasım 2022 #13 CoderGamer dedi: Hocam o tekerle motor uyumlu mu? Hocam yeni gördüm o attığım teker ile meb yarışmasında ilk 3. olmuşlar galiba. Genişletmek için tıkla... Benim attığım örnek amaçlı hocam. Doğrudur hocam. Siz deneme yanılma yöntemi ile en iyisini bulursunuz.
CoderGamer dedi: Hocam o tekerle motor uyumlu mu? Hocam yeni gördüm o attığım teker ile meb yarışmasında ilk 3. olmuşlar galiba. Genişletmek için tıkla... Benim attığım örnek amaçlı hocam. Doğrudur hocam. Siz deneme yanılma yöntemi ile en iyisini bulursunuz.
CoderGamer Decapat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri HP db1076nt Laptop (Çok Kasıyor Önermem) Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #14 2 tane attığım motordan kullansam volt ya da amperi vs. yeterli olur değil mi çalışır yani 100 hızda. Ya da en kötü %80.
2 tane attığım motordan kullansam volt ya da amperi vs. yeterli olur değil mi çalışır yani 100 hızda. Ya da en kötü %80.