Çizgi roman önerisi

Asteriaa5534

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, mangaları çok seviyorum. Şu anda elimde 130 tane manga var. Ancak biraz da renkli çizgi romanlar okumak istiyorum, çünkü sürekli siyah-beyaz olması beni biraz sıkıyor. Bana çizgi roman önerir misiniz?

Fiyat olarak hesaplıya gelen mangaları önerirseniz çok sevinirim. Örneğin genel olarak Marvel çizgi romanları 40-50 sayfa civarında oluyor ve fiyatlar Amazon'da 50-100 TL arasında değişiyor. Bana ise daha çok 150-200-300 sayfa gibi daha kalın çizgi romanlar lazım. Ayrıca, yeni başladığım için uzun bir seri olmaması benim için daha iyi olur.

Yardım eden herkese teşekkürler. İyi günler! 😊

Hocam webtoon olarak Solo Leveling'i önerebilirim.

Üstteki olanmı alttaki olanmı.

Ekran görüntüsü 2024-11-23 224942.png

One-shot çizgi roman önerebilirim. Yıllardır çizgi roman okuyan biri olarak (%90'ı DC, Marvel okumuyorum.) Sorularını alabilirim.
DC dışında çok güzel bir seri de önerebilirim.

Bana çok sayfalı ama ucuz bir çizgi roman önerir misin seri oluckasa serisi az olmalı veya tek cilt olmalı yeni başlıyıcam çünkü.

Bana çok sayfalı ama ucuz bir çizgi roman önerir misin seri oluckasa serisi az olmalı veya tek cilt olmalı yeni başlıyıcam çünkü.
Hocam öyle çizgi roman bulursanız bana söyleyin ben de alayim. Sayfa sayısı arttıkça fiyat artar, tabii sayfanın kalitesi, hangi kağıda basıldığı. Sert kapak, ciltli kapak, özel edisyonlar, varyant kapaklar vs birçok etken var fiyatı etkileyen.

All-Star Superman 304 Sayfa 227 TL
Swamp Thing 1.Cilt 208 Sayfa 231 TL (5 Cildi basılan bir seri)
Justice League vs Suicide Squad 332 Sayfa 252 TL

Bunun dışında çizgi roman alacaksanız JBC (Genellikle Batman - Deadpool - Joker - Harley Quinn ve aklıma gelmeyen birkaç karakter daha var onların çizgi romanlarını basarlar.)

Edessa (Manga - Kitap - Çizgi Roman [Piyasadaki herşeyi satıyorlar genelde.])

Amazon (Fiyatı uygun olduğu sürece buradan sipariş verebilirsiniz.)

1-2-3-4 diye sıralamalı bir şekilde link atar mısınız bulamadım da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı