E esadkayikci Zeptopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #11 Prince of Persia eskidir falan ama müzikleri mekanikleri ve hikayesiyle oynatır, özellikle ilk 3 oyununu öneririm
Prince of Persia eskidir falan ama müzikleri mekanikleri ve hikayesiyle oynatır, özellikle ilk 3 oyununu öneririm
Lawen Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 462 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #12 252217 dedi: Bana çizgisel ilerleyen (Last of Us, Hellblade, Uncharted, A Plague Tale gibi) oyun önerir misiniz? Lütfen gelip bana RDR2, Assassin's Creed gibi şeyler önermeyin bunları oynadım ve açık dünyadan baydım artık. Genişletmek için tıkla... Tomb Raider rebootlarına bakmanızı tavsiye ederim.
252217 dedi: Bana çizgisel ilerleyen (Last of Us, Hellblade, Uncharted, A Plague Tale gibi) oyun önerir misiniz? Lütfen gelip bana RDR2, Assassin's Creed gibi şeyler önermeyin bunları oynadım ve açık dünyadan baydım artık. Genişletmek için tıkla... Tomb Raider rebootlarına bakmanızı tavsiye ederim.