Çizgisel ve Basit Oyun Tavsiyesi

rhaecia

Hectopat
Merhaba.
Yakın zamanda Middle Earth: Shadow of Mordor gibi açık dünya ve Tomb Raider gibi yarı açık dünyalı oyun oynayıp bitirdim. Bu oyunlardan sonra FarCry 4'e başlayayım dedim ancak açık dünya oyunlarından gına geldiği için 2. Saatinde yorulup bıraktım. Beni yormayacak, çizgisel ve basit bir oyun arayışı içindeyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2D demek istemiyor. Bana seçim yaptırmasın, dallı budaklı olmasın dümdüz hikaye ne yapmamı istiyorsa onu yapayım diyor. Batman Arkham oyunları, Max Payne 3, Resident Evil 4-7, Mafia 2, Metro oyunları, Hand of Fate, Alan Wake geldi aklıma.

2D demek istemiyor. Bana seçim yaptırmasın, dallı budaklı olmasın dümdüz hikaye ne yapmamı istiyorsa onu yapayım diyor. Batman Arkham oyunları, Max Payne 3, Resident Evil 4-7, Mafia 2, Metro oyunları, Hand of Fate, Alan Wake geldi aklıma.

Max Payne 3'ü oynamam için önceki oyunları oynamama gerek var mı? Yoksa hikayesini nereden öğrenebilirim?

Max Payne 3'ü oynamam için önceki oyunları oynamama gerek var mı? Yoksa hikayesini nereden öğrenebilirim?

Yani oynamanı tavsiye ederim. Doğrudan önceki oyunlarla bağlantılı değil, diyaloglarda falan göndermeler var ama oynamadan da girebilirsin. Okuyup girmek istiyorum dersen Google'a Max Payne 1 ve 2 hikayesi diye aratırsan özet şeklinde bulabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı