YigitCAS Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 551 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer Bugün 17:16 #11 LiXR dedi: 4 bin liraya sadece kasa alabildiğimiz zamanda adamlar laptop satıyor. Çok cömertler galiba (!) Genişletmek için tıkla... Bu cömertliğin kaynağı araştırılsın.
LiXR dedi: 4 bin liraya sadece kasa alabildiğimiz zamanda adamlar laptop satıyor. Çok cömertler galiba (!) Genişletmek için tıkla... Bu cömertliğin kaynağı araştırılsın.
Pledo Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 2.076 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:21 #12 YigitCAS dedi: Eki Görüntüle 2625384 Vay be iyi fiyatmış. Genişletmek için tıkla... 1374 yorumda 5 yıldız mı? arkadaşlar ben alıyorum, yorumlarımı size söylerim. İndirim de iyi zaten.(!)
YigitCAS dedi: Eki Görüntüle 2625384 Vay be iyi fiyatmış. Genişletmek için tıkla... 1374 yorumda 5 yıldız mı? arkadaşlar ben alıyorum, yorumlarımı size söylerim. İndirim de iyi zaten.(!)
Salim Korkmaz37 Femtopat Katılım 2 Ağustos 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:41 #13 Asım Demir dedi: Ezgi Elektronik'in klonu gibi duruyor. Uzak durun. Genişletmek için tıkla... Güvenilir değildir gibi başlığı güncelleme şansınız var mıdır? İroniden anlamayan vs insanlar girip mağdur olmaması adına.
Asım Demir dedi: Ezgi Elektronik'in klonu gibi duruyor. Uzak durun. Genişletmek için tıkla... Güvenilir değildir gibi başlığı güncelleme şansınız var mıdır? İroniden anlamayan vs insanlar girip mağdur olmaması adına.