K kaan183727 Picopat Katılım 12 Ağustos 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #1 Kaşa çizik atmayı düşünüyorum ama kaşımın tekrar uzamamasından korkuyorum. Kaş tekrar uzar mı yoksa hep öyle mi kalır?
Kaşa çizik atmayı düşünüyorum ama kaşımın tekrar uzamamasından korkuyorum. Kaş tekrar uzar mı yoksa hep öyle mi kalır?
Lyon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 1.094 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #2 Kıl bu uzar tabi, usturayla derin attıkları için kaşın boyutuna gelmesi biraz daha uzun sürüyor sadece, başlangıçta denemek istiyorsan tıraş makinesiyle attır.
Kıl bu uzar tabi, usturayla derin attıkları için kaşın boyutuna gelmesi biraz daha uzun sürüyor sadece, başlangıçta denemek istiyorsan tıraş makinesiyle attır.
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.888 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Molokini 31 Ağustos 2025 #3 Uzar tabii ki de. Yakışıyorsa ve uygun bir yüz tipi varsa abartı olmadığı sürece kaşa çizik çok yakışıyor erkeklere.
Uzar tabii ki de. Yakışıyorsa ve uygun bir yüz tipi varsa abartı olmadığı sürece kaşa çizik çok yakışıyor erkeklere.
calendula Decipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 478 Çözümler 10 31 Ağustos 2025 #4 kaan183727 dedi: Kaşa çizik atmayı düşünüyorum ama kaşımın tekrar uzamamasından korkuyorum. Kaş tekrar uzar mı yoksa hep öyle mi kalır? Genişletmek için tıkla... Köküne lazer attırmadığın sürece kıl kökleri ne kadar kesersen kes her zaman çıkar.
kaan183727 dedi: Kaşa çizik atmayı düşünüyorum ama kaşımın tekrar uzamamasından korkuyorum. Kaş tekrar uzar mı yoksa hep öyle mi kalır? Genişletmek için tıkla... Köküne lazer attırmadığın sürece kıl kökleri ne kadar kesersen kes her zaman çıkar.
Okbykz Femtopat Katılım 29 Ağustos 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ağustos 2025 #5 kaan183727 dedi: Kaşa çizik atmayı düşünüyorum ama kaşımın tekrar uzamamasından korkuyorum. Kaş tekrar uzar mı yoksa hep öyle mi kalır? Genişletmek için tıkla... 1 aya kadar uzar.
kaan183727 dedi: Kaşa çizik atmayı düşünüyorum ama kaşımın tekrar uzamamasından korkuyorum. Kaş tekrar uzar mı yoksa hep öyle mi kalır? Genişletmek için tıkla... 1 aya kadar uzar.
liera Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 601 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-12650H 32GB RAM 2TB NVME SSD 8GB RTX4060 Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #6 kaan183727 dedi: Kaşa çizik atmayı düşünüyorum ama kaşımın tekrar uzamamasından korkuyorum. Kaş tekrar uzar mı yoksa hep öyle mi kalır? Genişletmek için tıkla... Uzuyor hocam eğer yakışacağını düşünüyorsanız yapın.
kaan183727 dedi: Kaşa çizik atmayı düşünüyorum ama kaşımın tekrar uzamamasından korkuyorum. Kaş tekrar uzar mı yoksa hep öyle mi kalır? Genişletmek için tıkla... Uzuyor hocam eğer yakışacağını düşünüyorsanız yapın.
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.712 Çözümler 10 31 Ağustos 2025 #7 Evet uzar kaşınız. Siz attırın isterseniz. Kimsenin dediğine bakmayın. Her bıyıklıyı dedesi zanneden kişiler var forumda. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2025
Evet uzar kaşınız. Siz attırın isterseniz. Kimsenin dediğine bakmayın. Her bıyıklıyı dedesi zanneden kişiler var forumda.