Çizilen dizüstü bilgisayarı ekranı

Eren.KAYA

Kilopat
Daha fazla  
Dizüstü bilgisayarıma kazara USB ile hasar verdim. Ekranda nokta şeklinde bir çizik oluştu, bu çizik siyah ve beyaz ekranda beni rahatsız ediyor. Evdeki imkanlar ile bu çiziğe ne gibi bir müdahalede bulunabilirim, ya da bunun için üretilen bir şey var mı? Görsel aşağıda, şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

IMG_20200430_041752.jpg

Hocam panel değişimi dışında düzelebileceğini hiç sanmıyorum.

Ekran paneli değişimi dışında bildiğim kadarı ile bir çaresi yok ekran paneli değişimi tamirci de değişim yapılırsa modele ve tamircinin anlayışına göre 700 TL yi bulabilir evde tamir ederseniz 200 TL gibi fiyatta azalma olacaktır fakat zamanla alışırsınız şimdi gözünüze batsa bile ilerleyen zamanlarda gözünüze batmıyacaktır

Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Cihazın paneli biraz pahalı olabileceği için müdahale etmek istemiştim. Sanırım dediğiniz gibi, panel değişimi şart. Cihazım, ASUS TUF Gaming FX504GE-E4259T. Umarım ki, dediğiniz gibi yakın zamanda görmezden gelebilirim. Cihazın garantisi devam ediyor, serviste paneli değiştirmek sizce ne kadar tutar?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı