B buyuksel Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 1.077 Çözümler 3 18 Temmuz 2023 #21 KrisaF dedi: Tamamdır hocam simdi destek hattını aricam bakalım ne kadar fiyat verecekler. Genişletmek için tıkla... Servis yeni monitör fiyatına yakın bir fiyat çeker. Zaten para eden panel, içerisinde 2 tane kart var sadece. Sinyal ve besleme devresi
KrisaF dedi: Tamamdır hocam simdi destek hattını aricam bakalım ne kadar fiyat verecekler. Genişletmek için tıkla... Servis yeni monitör fiyatına yakın bir fiyat çeker. Zaten para eden panel, içerisinde 2 tane kart var sadece. Sinyal ve besleme devresi
KrisaF Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 492 Çözümler 1 18 Temmuz 2023 #22 Yiğit Fatin Tatar dedi: Yanlış bilmiyorsam 18.00'da mesai saati bitiyor yarına kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet hocam maalesef 6 da bitiyormus yarına kaldı ve en kötüsü eve geldim mutlu mutlu The Last of Us oynayacaktım olacak is degil şu an bu.
Yiğit Fatin Tatar dedi: Yanlış bilmiyorsam 18.00'da mesai saati bitiyor yarına kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet hocam maalesef 6 da bitiyormus yarına kaldı ve en kötüsü eve geldim mutlu mutlu The Last of Us oynayacaktım olacak is degil şu an bu.
Yiğit Fatin Tatar Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 2.587 Çözümler 6 Yer Hatay/Antakya Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 LAPTOP GPU i7-13650HX CPU 16GB 4800MHZ DDR5 RAM 512GB NVMe M.2 SSD Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #23 KrisaF dedi: Evet hocam maalesef 6 da bitiyormus yarına kaldı ve en kötüsü eve geldim mutlu mutlu The Last of Us oynayacaktım olacak is degil şu an bu. Genişletmek için tıkla... Umarım işlem uzun sürmez benim elime laptop geçti ilk ayında panelde arıza verdi ne güzel mutlu mutlu oynayacakken serviste yattı 10 gün.
KrisaF dedi: Evet hocam maalesef 6 da bitiyormus yarına kaldı ve en kötüsü eve geldim mutlu mutlu The Last of Us oynayacaktım olacak is degil şu an bu. Genişletmek için tıkla... Umarım işlem uzun sürmez benim elime laptop geçti ilk ayında panelde arıza verdi ne güzel mutlu mutlu oynayacakken serviste yattı 10 gün.