D Dead-Hunter Hectopat Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2018 #1 Merhabalar. Elimde birkaç aydır beklemiş i5 işlemci var Ters şekilde (Pinler Üst Tarafta) muhafaza edilmiş üstünde özellikle köşelerinde kılcal çizikler var. Sizce çalışabilir mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2018
Merhabalar. Elimde birkaç aydır beklemiş i5 işlemci var Ters şekilde (Pinler Üst Tarafta) muhafaza edilmiş üstünde özellikle köşelerinde kılcal çizikler var. Sizce çalışabilir mi ?
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 14 Ekim 2018 #2 Tam olarak neresi çizik? Resimlerden göremedim ben ama çalışacaktır yüzde 99.
-the- Megapat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 877 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2018 #3 Tak dene çalışır , pinlerde ezik kırık yoksa tabi. Dene olmazsa zaten eski işlemci değiştirmeye bahane olur işte.
Tak dene çalışır , pinlerde ezik kırık yoksa tabi. Dene olmazsa zaten eski işlemci değiştirmeye bahane olur işte.
Rosselli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 1.797 Çözümler 5 Yer Avustralya/Melbourne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrikçi. Yakında olabilirse Ekonomist. 14 Ekim 2018 #4 Teknoloji de çalışır mı diye soru saçma bence ne makineler gördüm ben ölmüş bu çalışmaz dediler de yıllarca götürdü takıp denemeniz lazım hiç belli olmuyor çalışıp çalışmayacağı.
Teknoloji de çalışır mı diye soru saçma bence ne makineler gördüm ben ölmüş bu çalışmaz dediler de yıllarca götürdü takıp denemeniz lazım hiç belli olmuyor çalışıp çalışmayacağı.
D Dead-Hunter Hectopat Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2018 #5 Açıkçası çok derin çiziği yok. Çalışma ihtimali var. Üşendiğim için sormak istedim deneyeyim bari