Çizim için monitör önerisi

React

Centipat
Arkadaşlar şu anki monitörümden yeni bir monitöre geçiş yapmayı düşünüyorum. Halihazırda kullandığım monitör Curved olduğu için yeni alacağım monitörün Curved olmasını istemiyorum. Renkleri olabildiğince doğru veren bir monitöre ihtiyacım var, oyun 2.planda. Yani 144 Hz vs olmasından ziyade renkleri düzgün verebilmesi, kontrast oranı vs benim için daha önemli. Belli bir bütçem yok, istediğim özelliklerde en uygun monitör hangisiyse onu alıp geçeceğim. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer çizim işiyle ciddi olarak ilgileniyorsan. Önerim ViewSonic VP2768a Monitör bu monitördür. Çizim renkler önemlidir. 3D LUT desteği ile 14 bit renk doğruluğu sunuyor.
Daha uygun bir şey arıyorsan bakarız. @88602 hocam var mı aklınızda tutuğunuz güzel bir çizimci monitörü.

6000 diyelim maksimum. Daha dusuk bütçede işimi görecek bir ürün varsa o da olur.

Renklerini beğendiğim Aoc önerimdir. Profesyonel olmadığın için renklerine güvendiğimiz monitörleri tercih edebilirsin.
Bütçe biraz artarsa 27 inç ve 2K olarak Aoc 2K bunu öneririm.
Philips yüksek renk katmanına sahiptir. Adobe sRGB yok belki eksiklik olarak sayabiliriz.
Samsung bunu tesadüf eseri gördüm fakat canlı olarak göremedim. Teknik detayları fena durmuyor.
Son önerim görüp beğendiklerim arasında Lenovo dur.
Fazla seçenek var. Fakat monitör çöplüğüne dönmesine gerek yok konunun. Ultrawide önermek istedim ama kavisli monitör aramadığın için hepsini flat tipten seçtim. Önerdiklerim alanlarında başarılı monitörlerdir. Genel kullanım ve iş için.
Çözünürlük ön planda olacaksa 2K'dan düşmemeye çalış.
Eğer 1080p bakıyorsan AOC üzmez.

Peki VP2458 mi yoksa AOC 24G2SPU mu daha iyidir? Muhtemelen ikisinden birini alacağım ama sormak istedim.

Peki VP2458 mi yoksa AOC 24G2SPU mu daha iyidir? Muhtemelen ikisinden birini alacağım ama sormak istedim.

ViewSonic'te Delta2 renk ve fabrika çıkış kalibrasyonu bulunmakta. Elbette önemli şeyler. ViewSonic doğru renkler üzerine monitör üretimi yapan bir marka zaten.
Fakat AOC'u daha üstün görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…