C Cihan T Decapat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 10 13 Mayıs 2020 #1 Gemvision Matrix 8 Merhaba arkadaşlar, geçende bir bilgisayar sormuştum bu çizim programı için verdiğim URL'de çizim progmanın bilgisi var. Bunu öğrenmek için bilgisayar almayı düşünüyorum, özellik olarak öneriniz nedir? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2020
Gemvision Matrix 8 Merhaba arkadaşlar, geçende bir bilgisayar sormuştum bu çizim programı için verdiğim URL'de çizim progmanın bilgisi var. Bunu öğrenmek için bilgisayar almayı düşünüyorum, özellik olarak öneriniz nedir? Şimdiden teşekkürler.
ScaryPeace IV Hectopat Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2020 #2 Fiyat belirlense sizin bütçenize en uygun sistemi atabilirdim.
C Cihan T Decapat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 10 13 Mayıs 2020 #3 ScaryPeace IV dedi: Fiyat belirlense sizin bütçenize en uygun sistemi atabilirdim. Genişletmek için tıkla... Ortalama 5-6 bin civarı olsa iyi olur.
ScaryPeace IV dedi: Fiyat belirlense sizin bütçenize en uygun sistemi atabilirdim. Genişletmek için tıkla... Ortalama 5-6 bin civarı olsa iyi olur.