Çizim tableti fiyatı normal mi?

dirhael

Picopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda kullanmak için bir çizim tableti arıyordum ve aşağıdakini buldum ancak fiyat farkı siteden siteye çok değişiyor ve ayrıca ucuz geldi. Sebebi nedir?

Yurt dışından geliyor çünkü 710 TL nni altında ithalat yazıyor zaten 213 TL bir de vergi eklenir.

Yurt dışından geliyor çünkü 710 TL nni altında ithalat yazıyor zaten 213 TL bir de vergi eklenir.
Evet onu gördüm ancak Teknosa'da 8000TL, AliExpress gibi sitelerde de 1000 lira üzerinde. Ayrıca diğer çizim tabletlerinden de ucuz, o yüzden merak ettim.

Evet onu gördüm ancak Teknosa'da 8000TL, AliExpress gibi sitelerde de 1000 lira üzerinde. Ayrıca diğer çizim tabletlerinden de ucuz, o yüzden merak ettim.

Trendyol gibi sitelerdede 1200-8000 TL arası değişiyor yani piyasası çok oynak ve hangisi kaliteli anlamıyorum.(hassasiyeti filan yazıyorsa bilemem)

Ayrıca 900tlye mâl olacaksa gümrük vergisine de takılmaz sanırım

Tamamdır. Bilmediğimden soruyorum,

Şimdi bu ürünün "İthalat Ücreti Depozitosu" dahil fiyatı 913TL. Amazon Prime'a sahip olduğum için kargo ücretsiz. Bu şekilde 30€ limitini geçmiyor ancak ödemememe rağmen kargo fiyatının dahil olması gibi bir durum var mıdır acaba? Ya da başka bir şekilde çıkacak herhangi bir masraf sebebiyle bu limitle takılması

Yok Prime ise kargo ödemezsiniz ama vergi gelebilir sepete ekleyip bakabilirsiniz değişmezse vergide o fiyata dahildir tam bilmiyorum Amazon'u.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…