Bilgisayarımda kullanmak için bir çizim tableti arıyordum ve aşağıdakini buldum ancak fiyat farkı siteden siteye çok değişiyor ve ayrıca ucuz geldi. Sebebi nedir?
Bilgisayarımda kullanmak için bir çizim tableti arıyordum ve aşağıdakini buldum ancak fiyat farkı siteden siteye çok değişiyor ve ayrıca ucuz geldi. Sebebi nedir?
Evet onu gördüm ancak Teknosa'da 8000TL, AliExpress gibi sitelerde de 1000 lira üzerinde. Ayrıca diğer çizim tabletlerinden de ucuz, o yüzden merak ettim.
Evet onu gördüm ancak Teknosa'da 8000TL, AliExpress gibi sitelerde de 1000 lira üzerinde. Ayrıca diğer çizim tabletlerinden de ucuz, o yüzden merak ettim.
Şimdi bu ürünün "İthalat Ücreti Depozitosu" dahil fiyatı 913TL. Amazon Prime'a sahip olduğum için kargo ücretsiz. Bu şekilde 30€ limitini geçmiyor ancak ödemememe rağmen kargo fiyatının dahil olması gibi bir durum var mıdır acaba? Ya da başka bir şekilde çıkacak herhangi bir masraf sebebiyle bu limitle takılması
Şimdi bu ürünün "ithalat ücreti depozitosu" dahil fiyatı 913TL. Amazon Prime'a sahip olduğum için kargo ücretsiz. Bu şekilde 30€ limitini geçmiyor ancak ödemememe rağmen kargo fiyatının dahil olması gibi bir durum var mıdır acaba? Ya da başka bir şekilde çıkacak herhangi bir masraf sebebiyle bu limitle takılması.