Çizim tableti fiyatı normal mi?

Evet onu gördüm ancak Teknosa'da 8000TL, AliExpress gibi sitelerde de 1000 lira üzerinde. Ayrıca diğer çizim tabletlerinden de ucuz, o yüzden merak ettim.

Trendyol gibi sitelerdede 1200-8000 TL arası değişiyor yani piyasası çok oynak ve hangisi kaliteli anlamıyorum.(hassasiyeti filan yazıyorsa bilemem)

Tamamdır. Bilmediğimden soruyorum,

Şimdi bu ürünün "İthalat Ücreti Depozitosu" dahil fiyatı 913TL. Amazon Prime'a sahip olduğum için kargo ücretsiz. Bu şekilde 30€ limitini geçmiyor ancak ödemememe rağmen kargo fiyatının dahil olması gibi bir durum var mıdır acaba? Ya da başka bir şekilde çıkacak herhangi bir masraf sebebiyle bu limitle takılması

Tamamdır. Bilmediğimden soruyorum,

Şimdi bu ürünün "ithalat ücreti depozitosu" dahil fiyatı 913TL. Amazon Prime'a sahip olduğum için kargo ücretsiz. Bu şekilde 30€ limitini geçmiyor ancak ödemememe rağmen kargo fiyatının dahil olması gibi bir durum var mıdır acaba? Ya da başka bir şekilde çıkacak herhangi bir masraf sebebiyle bu limitle takılması.

Yok Prime ise kargo ödemezsiniz ama vergi gelebilir sepete ekleyip bakabilirsiniz değişmezse vergide o fiyata dahildir tam bilmiyorum Amazon'u.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı