Artık üretimde olmadığından bulması zor olacaktır.Wacom CTL-480.
500Tl ve Altı.Wacom'dan şaşmayın. Yıllardır Wacom kullanırım çok memnunum. Başka markaları alanlar genelde pişman.
Bütçe ne kadar?
Neden?Aman Veikk almak gibi bir hataya düşmeyin de.
@Kerem.Aslan düşüncelerini paylaşırsan mutlu olurum. :3
Yorumlarını incelim çoğunluk iyi, inceleme videolarına baktığımda benim için yeterli olduğunu gördüm. Fiyat olarak şuan indirimde olduğu için iyi. Siz ne diyorsunuz?Benim kullandığım Gaomoon M10K Proyu önerebilirim. Gayet güzel ve kaliteli.
Gaomon M10K Pro'yu ben vergi dahil 600 TL'ye almıştım. Aliexpress'den almanı öneririm. Şu an indirimde olması lazım. TR'de sadece %20'lik vergi aldığından çok ucuza gelmişti bana. Ben normalde linkini attığınız ürünü alacaktım fakat M10K çok büyük olduğu için ve basınç hassasiyeti vs. iyi olduğundan aldım. Fırça büyütme tool bile var.Bütçemi aşıyor ve hobi amaçlı kullanacağım.
Yorumlarını incelim çoğunluk iyi, inceleme videolarına baktığımda benim için yeterli olduğunu gördüm. Fiyat olarak şuan indirimde olduğu için iyi. Siz ne diyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.