Çizim Tableti önerisi

311179

Hectopat
Makaleler
7
Ekranı olmayan siyah renkte çizim tabletleri var. Bilgisayara bağlayıp kalemi ile (ayrı kalemde alabilirim) çizebileceğim tabletler önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Wacom'dan şaşmayın. Yıllardır Wacom kullanırım çok memnunum. Başka markaları alanlar genelde pişman. :D

Bütçe ne kadar?

Aman Veikk almak gibi bir hataya düşmeyin de.

@Kerem.Aslan düşüncelerini paylaşırsan mutlu olurum. :3

Wacom'dan şaşmayın. Yıllardır Wacom kullanırım çok memnunum. Başka markaları alanlar genelde pişman. :D

Bütçe ne kadar?
500Tl ve Altı.
Aman Veikk almak gibi bir hataya düşmeyin de.

@Kerem.Aslan düşüncelerini paylaşırsan mutlu olurum. :3
Neden?
Vatana gittim de 1300 TL olan ürünler var. Profesyonel değil de hobi amaçlı olacağı için o kadar fiyat vermeyeceğim.

Son düzenleme:
Bütçemi aşıyor ve hobi amaçlı kullanacağım.

Yorumlarını incelim çoğunluk iyi, inceleme videolarına baktığımda benim için yeterli olduğunu gördüm. Fiyat olarak şuan indirimde olduğu için iyi. Siz ne diyorsunuz?

Gaomon M10K Pro'yu ben vergi dahil 600 TL'ye almıştım. Aliexpress'den almanı öneririm. Şu an indirimde olması lazım. TR'de sadece %20'lik vergi aldığından çok ucuza gelmişti bana. Ben normalde linkini attığınız ürünü alacaktım fakat M10K çok büyük olduğu için ve basınç hassasiyeti vs. iyi olduğundan aldım. Fırça büyütme tool bile var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı