Fiyatına göre harika bir tablet Tab S9+ uzun araştırmalar sonucunda almıştım Tab 9FE ile arasındaki fark bana göre uçurum tabii ne istediğinize bağlı AMOLED ekran benim için çok artı bir özellik üstüne 8 gen 2 cabası.
yok hayır o anlamda dememiştim ben pek tabletden anlamayan biriyim büyük ihtimalle arkadaş fiyatına göre basşka bir tabletle karşılaştırdı benim önerdiğim düşüş bir model zaten
Fiyatına göre harika bir tablet Tab S9+ uzun araştırmalar sonucunda almıştım Tab 9FE ile arasındaki fark bana göre uçurum tabii ne istediğinize bağlı AMOLED ekran benim için çok artı bir özellik üstüne 8 ge
En ucuz XP-Pen Artist 10 2.Gen Grafik Tablet fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XP-Pen Artist 10 2.Gen Grafik Tablet özelliklerini incele, 6.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz XP-Pen Artist 12 Pro Grafik Tablet fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XP-Pen Artist 12 Pro Grafik Tablet özelliklerini incele, 10.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz iPad 9. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.2" MK2K3TU/A Uzay Grisi Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! iPad 9. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.2" MK2K3TU/A Uzay Grisi Tablet özelliklerini incele, 11.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz XP-Pen Artist 10 2.Gen Grafik Tablet fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XP-Pen Artist 10 2.Gen Grafik Tablet özelliklerini incele, 6.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz XP-Pen Artist 12 Pro Grafik Tablet fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XP-Pen Artist 12 Pro Grafik Tablet özelliklerini incele, 10.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!