Öncelikle merhaba. Çizim düzeyin ne seviye çok önemli bir konu. Sonrasın da bende yaklaşık 6 aydır dijital olarak tabletle çizim yapıyorum. Adobe photoshop cc 2017'yi kullanıyorum çizim için. Onun dışında krita ve autodesk sketchbook pro var. Fakat önerim photoshop. Para kazanmaya gelince, açıkçası o hiçte kolay değil. Mesela özel günler için (14 şubat) vs. bu gibi konulu şeylerde çizim yapıp stock sitelerinde satabilirsin. Yada Etsy gibi siteseler de kendine özgü çalışmalarını satabilirsin. Unutmadan asıl önemli bir diğer konu ise kendini tanıtman ve kendi tarzını yansıtman. Onun dışında bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım.[/QUOTE
Montaj da yapmaya çalışıyorum. Çizdiklerimi de montajlarsam dediğiniz gibi özel günler, haftalar için veya farklı işler için video da yapabilirim. Ama öncelikli olarak çizimi kavramam lazım. Unity'nin marketinde böyle satışlar mevcut ve daha pek çok sitede. 2D Grafik olarak bir şeyler çizip satış yapabiliyorlar. Ben de yeterince öğrenince burdan başlayabilirim. Ne diyorsunuz? Bu arada dediğiniz sitelere de bakacağım, teşekkürler.