Y Yusuf Ethem Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #1 Profilimde arka planımın orta kısmını tam bir şekilde sergilemek istiyorum bunun için Steam design sitesine girip gerekenleri yaptım ancak fotoğrafı çizim yapıp profile koyunca küçük gözüküyor. Nasıl tam ayarlı boyutu yapacağım?
Profilimde arka planımın orta kısmını tam bir şekilde sergilemek istiyorum bunun için Steam design sitesine girip gerekenleri yaptım ancak fotoğrafı çizim yapıp profile koyunca küçük gözüküyor. Nasıl tam ayarlı boyutu yapacağım?
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.375 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Türkiye Cumhuriyeti 6 Ekim 2025 #2 Aşağıdaki videoyu inceleyebilirsin, yazarak anlatması zor olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aşağıdaki videoyu inceleyebilirsin, yazarak anlatması zor olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et