Çizim yapılacak ve PDF okunacak tablet önerisi

Abdn Can

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba çizim yapabileceğimiz ve arada sırada PDF okuyarak altını çizeceğimiz ve PDF'leri kayıt edebileceğimiz bir tablet arıyoruz. Önerileriniz nelerdir?

Merhaba çizim yapabileceğimiz ve arada sırada PDF okuyarak altını çizeceğimiz ve PDF'leri kayıt edebileceğimiz bir tablet arıyoruz. Önerileriniz nelerdir?

Ben iPad 10.nesil kullanıyorum bütçenize uyuyorsa tavsiye ederim iOS vazgeçilmez.Pdfleride İclouda atarsınız ben öyle yapıyorum

iPadOS 26 ile çoklu pencere özellikleri konusunda da bayağı iyi.

Doğrudur vallahi hocam millet yeni güncelemeyi yapmayın diyor diye yapmadım ama güzeldir ya iPad alırken arastırdıgımda kaç senelik modelini hala kullanan insanlar olduğunu gördüm Android cihazlarda bu pek mümkün olmuyor.😃

Doğrudur vallahi hocam millet yeni güncelemeyi yapmayın diyor diye yapmadım ama güzeldir ya iPad alırken arastırdıgımda kaç senelik modelini hala kullanan insanlar olduğunu gördüm Android cihazlarda bu pek mümkün olmuyor.😃

Evet Apple normalde önermem ama kendimde iPad kullanıyorum. Apple bu tablet işini çözmüş 9-10 yıllık iPad kullanan arkadaşlarımda var. Kasma donma olmadan kullanıyorlar. Sürümden uygulama inmiyor tabii orası ayrı konu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı