M mcrt Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #1 Selam dostlar. Burada yeniyim. Çizime yeni başladım. Bana ne önerirsiniz? Ne yapmalıyım? Nasıl dijital çizime alışayım? Neler yapayım? Hangi programları kullanayım? İlla yap dediğiniz şeyler varsa onları da yazarsanız sevinirim. (XP Pen deco V1 2)
Selam dostlar. Burada yeniyim. Çizime yeni başladım. Bana ne önerirsiniz? Ne yapmalıyım? Nasıl dijital çizime alışayım? Neler yapayım? Hangi programları kullanayım? İlla yap dediğiniz şeyler varsa onları da yazarsanız sevinirim. (XP Pen deco V1 2)
muslimlinuxuser Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #2 Kalem kullanabilirsiniz.
M mcrt Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #3 muslimlinuxuser dedi: Kalem kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu dahilik halis mi?
rarenwy Attopat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #4 Dijital mi kağıttan mı? açıklarsanız bizde yardımcı olabiliriz
M mcrt Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #5 rarenwy dedi: Dijital mi kağıttan mı? açıklarsanız bizde yardımcı olabiliriz Genişletmek için tıkla... Dijital. Yanına tabletin modelini de bırakmıştım aslında
rarenwy dedi: Dijital mi kağıttan mı? açıklarsanız bizde yardımcı olabiliriz Genişletmek için tıkla... Dijital. Yanına tabletin modelini de bırakmıştım aslında
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.747 Makaleler 15 Çözümler 442 Yer Türkiye Cumhuriyeti 10 Ağustos 2023 #6 rarenwy dedi: Dijital mi kağıttan mı? açıklarsanız bizde yardımcı olabiliriz Genişletmek için tıkla... mcrt dedi: Nasıl dijital çizime alışayım? Hangi programları kullanayım? Genişletmek için tıkla... Konuyu okumanızı öneririm. Sketcbook ile öğrenmeni öneririm.
rarenwy dedi: Dijital mi kağıttan mı? açıklarsanız bizde yardımcı olabiliriz Genişletmek için tıkla... mcrt dedi: Nasıl dijital çizime alışayım? Hangi programları kullanayım? Genişletmek için tıkla... Konuyu okumanızı öneririm. Sketcbook ile öğrenmeni öneririm.
M mcrt Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #7 Teru dedi: Konuyu okumanızı öneririm. Sketcbook ile öğrenmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Teru dedi: Konuyu okumanızı öneririm. Sketcbook ile öğrenmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
6 698354 Picopat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 178 Çözümler 2 10 Ağustos 2023 #8 mcrt dedi: Hangi programları kullanayım? Genişletmek için tıkla... Krita ve Inkscape öneririm.
M mcrt Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #9 698354 dedi: Krita ve Inkscape öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. 698354 dedi: Krita ve Inkscape öneririm. Genişletmek için tıkla... Kali kullanıyorum makineda, trisquel önerir misin? 698354 dedi: Krita ve Inkscape öneririm. Genişletmek için tıkla... Kali kullanıyorum makineda, trisquel önerir misin? Son düzenleme: 10 Ağustos 2023
698354 dedi: Krita ve Inkscape öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. 698354 dedi: Krita ve Inkscape öneririm. Genişletmek için tıkla... Kali kullanıyorum makineda, trisquel önerir misin? 698354 dedi: Krita ve Inkscape öneririm. Genişletmek için tıkla... Kali kullanıyorum makineda, trisquel önerir misin?
6 698354 Picopat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 178 Çözümler 2 10 Ağustos 2023 #10 mcrt dedi: Kali kullanıyorum makineda, trisquel önerir misin? Genişletmek için tıkla... Donanımlarının sürücüsü özellikle Wi-Fi sürücün özgür yazılım ise öneririm. Değilse sorunlar yaşayıp silmek zorunda kalacağından eminim.
mcrt dedi: Kali kullanıyorum makineda, trisquel önerir misin? Genişletmek için tıkla... Donanımlarının sürücüsü özellikle Wi-Fi sürücün özgür yazılım ise öneririm. Değilse sorunlar yaşayıp silmek zorunda kalacağından eminim.