Kreuger0 Centipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Kasım 2023 #1 Wacom Medium grafik tableti ile çizim yapmak için bir uygulama arıyorum. Windows için çizimi öğrenebileceğim program önerebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2023
Wacom Medium grafik tableti ile çizim yapmak için bir uygulama arıyorum. Windows için çizimi öğrenebileceğim program önerebilir misiniz?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.163 Çözümler 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 31 Ocak 2024 #2 Kreuger0 dedi: Wacom Medium grafik tableti ile çizim yapmak için bir uygulama arıyorum. Windows için çizimi öğrenebileceğim program önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz: Krita olur. GIMP olur.
Kreuger0 dedi: Wacom Medium grafik tableti ile çizim yapmak için bir uygulama arıyorum. Windows için çizimi öğrenebileceğim program önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz: Krita olur. GIMP olur.