Oyun yapmayı düşünüyorum. Yazılımla beraber tasarımı da kendim yapacağım. Lakin grafik tablet mi yoksa kağıt mı kullanmalıyım kararsız kaldım. Sizce hangisinden başlamalıyım?
Top-down hikayeli bir oyun yapacağım undertale gibi. Pek iyi çizemiyorum çizimimi geliştirmek istiyorum bunun için hangi seçenek daha uygun olur öneriniz nedir?Oyun tasarlamaktan kastın dokuları kendin çizmekse zaten grafik tablet şart gibi bir şey. Ancak hiç çizim yeteneğin yoksa şimdilik kağıt üzerinden çizimini geliştir ve bu sürede yazılım öğren.
Zaten tamamen kendi çizimlerinle ve kendi yazılımınla oyun yapabilmen uzun sürecek, şimdilik temeli oturt. Kodlama kısmına hakim olman çok önemli, en kötü hazır dokularla yine bir şeyler yaparsın.
Tabii enflasyondan dolayı grafik tabletini şimdi de alabilirsin tamamen sana kalmış.
Top-down hikayeli bir oyun yapacağım undertale gibi. Pek iyi çizemiyorum çizimimi geliştirmek istiyorum bunun için hangi seçenek daha uygun olur öneriniz nedir?
Grafik tabletten başlayın direkt o zaman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.