puyomasuu Centipat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #1 1 tane çizim var ama silemiyorum. Silmek için seçmemiz gerekiyor ama bende o buton çıkmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2023
Çözüm Adieu 3 Kasım 2023 puyomasuu dedi: Çizimi seçemiyorum. Genişletmek için tıkla... İnce olduğu için zor tıklanıyor. Biraz uğraşman lazım seçmen için.
puyomasuu dedi: Çizimi seçemiyorum. Genişletmek için tıkla... İnce olduğu için zor tıklanıyor. Biraz uğraşman lazım seçmen için.
Adieu Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.181 Çözümler 14 3 Kasım 2023 #2 Profilinden çizimlere tıkla, sağ üstte çizimleri düzenle olması lazım. Oraya da tıklayınca sil kısmı çıkıyor. Çizimi seçip sile tıklamalısın. Artı 0 Eksi
Profilinden çizimlere tıkla, sağ üstte çizimleri düzenle olması lazım. Oraya da tıklayınca sil kısmı çıkıyor. Çizimi seçip sile tıklamalısın.
KS KS puyomasuu Centipat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #3 Adieu dedi: Profilinden çizimlere tıkla, sağ üstte çizimleri düzenle olması lazım. Oraya da tıklayınca sil kısmı çıkıyor. Çizimi seçip sile tıklamalısın. Genişletmek için tıkla... Çizimi seçemiyorum Artı 0 Eksi
Adieu dedi: Profilinden çizimlere tıkla, sağ üstte çizimleri düzenle olması lazım. Oraya da tıklayınca sil kısmı çıkıyor. Çizimi seçip sile tıklamalısın. Genişletmek için tıkla... Çizimi seçemiyorum
Adieu Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.181 Çözümler 14 3 Kasım 2023 #4 puyomasuu dedi: Çizimi seçemiyorum. Genişletmek için tıkla... İnce olduğu için zor tıklanıyor. Biraz uğraşman lazım seçmen için. Artı 0 Eksi Çözüm
puyomasuu dedi: Çizimi seçemiyorum. Genişletmek için tıkla... İnce olduğu için zor tıklanıyor. Biraz uğraşman lazım seçmen için.