E EpicUp Hectopat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2019 #1 Arkadaşlar sistem topladım 5 gün oldu ve bir cızırtı sesi geliyor aşırı rahatsız edici. Bu neyden geliyor olabilir? Ben sıvı soğutma, HDD ya da fan olarak düşündüm ama ayırt edemiyorum. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2019
Arkadaşlar sistem topladım 5 gün oldu ve bir cızırtı sesi geliyor aşırı rahatsız edici. Bu neyden geliyor olabilir? Ben sıvı soğutma, HDD ya da fan olarak düşündüm ama ayırt edemiyorum. Ne yapabilirim?
CruaLHawK Kilopat Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 407 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mayıs 2019 #2 Kasayı aç dinle bir süre. Sonra sesin gelebileceğini düşündüğün bileşenleri teker teker çıkarıp bir de böyle dinle. Artı 0 Eksi
Kasayı aç dinle bir süre. Sonra sesin gelebileceğini düşündüğün bileşenleri teker teker çıkarıp bir de böyle dinle.
KS KS E EpicUp Hectopat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2019 #3 Çıkartamam, çıkartsamda takamam bozarım birşeyleri Artı 0 Eksi
CruaLHawK Kilopat Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 407 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mayıs 2019 #4 O zaman sorununa nasıl çözüm bulacağız ki? Artı 0 Eksi