yalin123 Decapat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #1 Aralıkta vizyona giren çizmeli kedi: Son dilek filmini maalesef izleyemedim. Film bana en yakın sinemalardan kaldırılmıştı. Bu filmi Türkçe dublaj izleyebilmem için bir yol var mdır? Netflix veya Prime gibi sitelerde bulunmakta mıdır?
Aralıkta vizyona giren çizmeli kedi: Son dilek filmini maalesef izleyemedim. Film bana en yakın sinemalardan kaldırılmıştı. Bu filmi Türkçe dublaj izleyebilmem için bir yol var mdır? Netflix veya Prime gibi sitelerde bulunmakta mıdır?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.492 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 15 Mart 2023 #2 Türkiye'de vizyona girmeden bile burada vardı. Türkçe halini bulamadım ben.
yalin123 Decapat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #3 Vavien. dedi: Türkiye'de vizyona girmeden bile burada vardı. Türkçe halini bulamadım ben. Genişletmek için tıkla... Yanıtınız için teşekkürler hocam.
Vavien. dedi: Türkiye'de vizyona girmeden bile burada vardı. Türkçe halini bulamadım ben. Genişletmek için tıkla... Yanıtınız için teşekkürler hocam.