yercan Hectopat Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2017 #1 Arkadaslar ben Aliexpress'ten Motospeed CK104 aldım ve dün geldi. 1 gün kullandım klavyede yön tuşlarına basınca WASD cıkıyor O'ya basınca L cıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim? Ve Dispute açsam geri alabilir miyim parayı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2017
Arkadaslar ben Aliexpress'ten Motospeed CK104 aldım ve dün geldi. 1 gün kullandım klavyede yön tuşlarına basınca WASD cıkıyor O'ya basınca L cıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim? Ve Dispute açsam geri alabilir miyim parayı?
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 17 Ağustos 2017 #2 Denetim Masası'ndan "Saat, Dil, Bölge"'ye gelin. "Dil" bölümünden klavyenizi Türkçe Q olarak ayarlayın.
Denetim Masası'ndan "Saat, Dil, Bölge"'ye gelin. "Dil" bölümünden klavyenizi Türkçe Q olarak ayarlayın.