CK3 krallık unvanını vassallara vermek

technaddicted

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunda yeni sayılırım. Bizans'la oyuna başladığımda çok fazla vassal var sürekli isyan ediyorlar.

Buna engel olmak için kralliklar oluşturup o kralliktaki güçlü bir Duke veriyorum. Mesela iznik krallığı unvanını oluşturup o bölgedeki asker sayısı en fazla olan Duke veriyorum. Bu sayede diğer vassallar benim sorumluluğumdan çıkıyor.

Sorun şu ki; krallık unvanına sahip vassallar daha az odeme ve milis gonderiminde bulunuyormus. Sizce mantıklı bir çözüm mü yoksa başka öneriniz var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evlilikler yoluyla ittifak ya da onlara karsı kozun varsa isyanlar olmuyor. Bol bol cocuk yap 😁kültürden cok eşliliğe ya da cariye sistemine gecersen iyi olur. Ben de krallıkları devrediyorum, onların gonlünü hoş tutsan yeter.

Evlilikler yoluyla ittifak ya da onlara karsı kozun varsa isyanlar olmuyor. Bol bol cocuk yap 😁kültürden cok eşliliğe ya da cariye sistemine gecersen iyi olur. Ben de krallıkları devrediyorum, onların gonlünü hoş tutsan yeter.
Hocam henüz isyan konusunu tam çözemedim ama biraz daha oynayınca farkettim ki kralliklari devretmek kötü bir fikirmiş. Başlangıçta guclene kadar yapılabilir ama düzenli askerleri gelistirdikten sonra kesinlikle kendinde tutman daha iyi çünkü gelirin ve milis gücün inanılmaz derecede artıyor krallikalri kendinde tutunca

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı