Hayatımda oynadığım tek oyun HOI4 ve 1380 saatim var. Artık ufkumu genişletmek istiyorum ve strateji oyunlarını seviyorum. Sadece CK3 veya EU4 olarak bakmayın. Farklı strateji oyunları da önerebilirseniz güzel olur. Bu iki oyunu çok öneren olduğu için yazdım. Güzel strateji oyunları önerir misiniz?
Paradox'un tüm oyunları için DLC gerekir, maalesef. CK3, Game Pass kütüphanesinde bulunuyor olsa gerek, EU4'ü bilmiyorum ama çok fazla DLC sayısına sahip olduğundan indirim kovalayıp almanızı öneririm.
Paradox'un tüm oyunları için DLC gerekir, maalesef. CK3, Game Pass kütüphanesinde bulunuyor olsa gerek, EU4'ü bilmiyorum ama çok fazla DLC sayısına sahip olduğundan indirim kovalayıp almanızı öneririm.
CK3'ün tüm DLC'li hali 400 lira onu alabilirim ama EU4'ün DLC'leri çok pahalı. CK3 bütün DLC'leri ile mi yoksa sade EU4 mü? Yinede bir iki DLC alabilirim EU4'e ama hepsi çok pahalı.
Ck3 öneririm, en eğlendiğim oyundur 2 bine yakın saat oynadım hala sıkılmıyorum, lakin soyunuzun stratejisi daha önemli oluyor eğlenirim severim derseniz deneyin. DLC'ler şart, almazsanız oyun eksik kalıyor.