M Mertdemir310 Centipat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 2 3 Aralık 2019 #1 @Cooler Master Türkiye Daha dün geldi Trendyol'dan böyle oldu. Resetlemek de işe yaramadı. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2019
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 3 Aralık 2019 #2 Cihazda çok farklı modlar var. Aşağıdaki videoda tüm modları ve profilleri sıfırlamayı anlatmıştım. Tam hatırlayamadım inceleme ürünüydü bendeki de. Video işinizi görebilir. Başka bir sıkıntı varsa servise gönderebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Cihazda çok farklı modlar var. Aşağıdaki videoda tüm modları ve profilleri sıfırlamayı anlatmıştım. Tam hatırlayamadım inceleme ürünüydü bendeki de. Video işinizi görebilir. Başka bir sıkıntı varsa servise gönderebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et