CK550 V2 vs ASUS TUF K3

ASUS TUF K8 mi CK550 V2 mi şahsen ben bilek desteği daha kaliteli olduğundan CK550 V2 almayı düşünüyorum.

Ben de ikisi arasında kalmıştım. Daha sonra daha güzel göründüğü için K3 tercih ettim. Size de tavsiye ederim.

Ben de ikisi arasında kalmıştım. Daha sonra daha güzel göründüğü için K3 tercih ettim. Size de tavsiye ederim.

Peki Switch olarak? Galiba ttc daha iyi. Onun dışında bilek desteği olarak da daha iyi ama ben yine de insanların cevaplarını bekliyicem teşekkürler.

Peki Switch olarak? Galiba ttc daha iyi. Onun dışında bilek desteği olarak da daha iyi ama ben yine de insanların cevaplarını bekliyicem teşekkürler.
Switch olarak K3 Kailh kullanıyor. Biraz daha kalitelidir TTC'ye göre. Klavyeyle alakalı özellikleri şu incelememden öğrenebilirsiniz:

Klavye renk değiştirirken tiz bir ses çıkartıyormuş?
Edit: Şimdi fark ettim incelemeyi sen yapmışsın eline sağlık fakat şu ana kadar kötü bir yanını gördünmü başka.

Klavye renk değiştirirken tiz bir ses çıkartıyormuş?
Edit: Şimdi fark ettim incelemeyi sen yapmışsın eline sağlık fakat şu ana kadar kötü bir yanını gördünmü başka.
İncelemede belirttiklerim dışında herhangi bir kötü yanını görmedim klavyenin.

Şu tiz ses oranı ne kadar ona bir örnekle verebilir misiniz? Mesela şu ses kadar az şu ses kadar çok falan.
Hocam klavyeye çok yaklaşmadıkça duyulmuyor. Örnek vermek gerekirse ses şuna benziyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet kesinlikle CK550 V2 alıyorum olmadı Corsair K68.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…