CK62 vs Razer Huntsman Mini

sashafps

Hectopat
Daha fazla  
Bu iki klavyeden birini alacağım, CK62'nin artı olarak Bluetooth bağlantısı olması güzel geliyor ama hangisini alacağımı bilmiyorum.
Yok mu yardımcı olacak bir orkestra şefi :D

Son düzenleme:
CK62 Motospeed'in olan mı? Huntsman Mini'nin yanından bile geçemez. Kablosuz özelliği ile ilgileniyorsanız Hem Wireless hem kablolu hem de Bluetooth özellikli klavye arıyorsanız:

[TRY939.18]Royal Kludge RK61 Üçlü Mod Mekanik Klavye 2.4Ghz Kablosuz/Bluetooth/Kablolu 61 Tuş RGB Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavye Mac/Win için Yazılımlı Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood

Alırken Türkiye Direkt Postayı seçin. Hem verginiz ödenecek hem de hızlı gelecek. Bunun eski sürümü de var onu almayın, bu attığım yenisidir.

CK62 Motospeed'in olan mı? Huntsman Mini'nin yanından bile geçemez. Kablosuz özelliği ile ilgileniyorsanız hem Wireless hem kablolu hem de Bluetooth özellikli klavye arıyorsanız:

[TRY939.18]royal kludge RK61 üçlü mod mekanik klavye 2.4GHz Kablosuz/Bluetooth/Kablolu 61 tuş RGB çalışırken değiştirilebilir oyun klavye Mac/Win için yazılımlı bilgisayar çevre birimleri from bilgisayarlar ve ofis on Banggood.

Alırken Türkiye direkt postayı seçin. Hem verginiz ödenecek hem de hızlı gelecek. Bunun eski sürümü de var onu almayın, bu attığım yenisidir.

Hunstman mini yi aldım geldim hocam ya 600 TL'ye daha 2 ay olunmuş alılalı :D tertemiz ürün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı