CL 15 ile 17 RAM uyumlu çalışır mı?

BirAdam19

Femtopat
Daha fazla  
İlk fotoğraflarda kullandığım RAM ve CL değerleri yazıyor. Tam emin olmamakla beraber yaşayacağım sorunları öngöremiyorum. 2. Fotoda da yurt dışından alınmış bir RAM var, daha fazla bilgiye sahip değilim ama en üstte CL 17 yazıyor. Bendeki de sanırım CL 15. herhangi bir sorun yaşar mıyım? Almalı mıyım sizce? Farklı değerde bir RAM'e bütçem yetmiyor.

Dosya Ekleri

• 1f.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 37
  • 2f.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 39
  • 3f.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 41
Voltaj değerleri aynıysa sistem bellekleri en kötü CAS latency ve MHz değerine sahip bellek ayarında çalıştırır. Çoğunlukla sorun çıkmaz ama kit bellek kullanmanı öneririm.

Voltaj değerleri aynıysa sistem bellekleri en kötü CAS latency ve MHz değerine sahip bellek ayarında çalıştırır. Çoğunlukla sorun çıkmaz ama kit bellek kullanmanı öneririm.
Voltaj değerleri aynı. 1.2 V ile çalışıyorlar. Ama pek emin olamadım, cihazım en fazla 2133 MHz kadar destekliyor. Ne yapayım bilemedim şimdi. Kit kısmında haklısın da, bütçem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…