CL 15 RAM ve CL 16 RAM beraber sorunsuz çalışır mı?

Batu_hann

Decapat
Arkadaşlar sistemimde 8 GB Kingston HyperX CL15 RAM var. Ben bunun yanına 8 GB CL16 RAM alsam sorunsuz çalışır mı? Bildiğim kadarıyla MHz değerleri farklı olsa bile problem olmuyor ancak CL değerleri farklı olursa problem olur mu? Bu konu hakkında net bir bilgi bulamadığım için konu açmaya karar verdim cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Performans düşüşünden kastınız ikisinin de CL16 değerinde çalışacak olması değil mi? Yoksa başka bir şeyden mi bahsediyorsunuz?

Gözle görülecek bir düşüş yok. CL15 daha iyi ama CL16 olması çok bir şey fark etmiyor. Gecikme değerleri artmış oluyor ki dediğim gibi çok bir fark yok.

Uyumsuzluk problemi olmayacaksa CL15 veya CL16 değerinde çalışması benim için hiç önemli değil. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Arkadaşlar CL16 RAM aldım ve CL15 RAM'le sorunsuz bir şekilde çift kanal olarak çalışmakta. Belirtmek istedim belki başkasının işine yarar veya merak eden olur diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…