Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 9 Ekim 2020 #11 Kerem Keller dedi: Neden CL 18, hep merak etmişimdir. Genişletmek için tıkla... Çipler yüksek frekansta düşük gecikme değerine uygun olmayınca, yani pek kaliteli olmayınca böyle olabiliyor. Düşük fiyata 3600 MHz CL18 yani.
Kerem Keller dedi: Neden CL 18, hep merak etmişimdir. Genişletmek için tıkla... Çipler yüksek frekansta düşük gecikme değerine uygun olmayınca, yani pek kaliteli olmayınca böyle olabiliyor. Düşük fiyata 3600 MHz CL18 yani.
FORDESIGN Centipat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 469 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #12 VenomSnake dedi: Yüksek frekanslarda yüksek CL çok normal. Frekans yükseldikçe gecikme artar. Genişletmek için tıkla... Evet doğal olarak bir yerlerden ödün veriliyor.
VenomSnake dedi: Yüksek frekanslarda yüksek CL çok normal. Frekans yükseldikçe gecikme artar. Genişletmek için tıkla... Evet doğal olarak bir yerlerden ödün veriliyor.
SEAL Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 81 9 Ekim 2020 #13 Ma'at dedi: Bence 3600 MHz CL18 olan bellekler daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Overclock ile 4000 MHz cıkarabilir miyim olabilirse voltajı ne yapmayalım. FORDESIGN dedi: Gecikme değeri aslında CL16 daha iyidir ama 400MHz'lik frekans artışı olduğunda 3600MHz almak mantıklı ve önerilir. Genişletmek için tıkla... Overclock ile 4000 MHz cıkarabilir miyim olabilirse voltajı ne yapmayalım.
Ma'at dedi: Bence 3600 MHz CL18 olan bellekler daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Overclock ile 4000 MHz cıkarabilir miyim olabilirse voltajı ne yapmayalım. FORDESIGN dedi: Gecikme değeri aslında CL16 daha iyidir ama 400MHz'lik frekans artışı olduğunda 3600MHz almak mantıklı ve önerilir. Genişletmek için tıkla... Overclock ile 4000 MHz cıkarabilir miyim olabilirse voltajı ne yapmayalım.
FORDESIGN Centipat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 469 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #14 SEAL dedi: Overclock ile 4000 MHz cıkarabilir miyim olabilirse voltajı ne yapmayalım. Overclock ile 4000 MHz cıkarabilir miyim olabilirse voltajı ne yapmayalım. Genişletmek için tıkla... Voltaj değerlerini otomatik yap bence 3600 kullanıyorum gayet yeterli 4GHz abartı gibi.
SEAL dedi: Overclock ile 4000 MHz cıkarabilir miyim olabilirse voltajı ne yapmayalım. Overclock ile 4000 MHz cıkarabilir miyim olabilirse voltajı ne yapmayalım. Genişletmek için tıkla... Voltaj değerlerini otomatik yap bence 3600 kullanıyorum gayet yeterli 4GHz abartı gibi.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 9 Ekim 2020 #15 SEAL dedi: Overclock ile 4000 MHz cıkarabilir miyim? Olabilirse voltajı ne yapmayalım? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen çıkamazsınız. Çıksanız bile voltajı 1.45V civarında tutmanız gerekebilir. Ayrıca RAM overclock işinde sadece voltaj değil, zamanlamalar da önemli. Onları tutturmak için çok fazla uğraş gerekiyor.
SEAL dedi: Overclock ile 4000 MHz cıkarabilir miyim? Olabilirse voltajı ne yapmayalım? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen çıkamazsınız. Çıksanız bile voltajı 1.45V civarında tutmanız gerekebilir. Ayrıca RAM overclock işinde sadece voltaj değil, zamanlamalar da önemli. Onları tutturmak için çok fazla uğraş gerekiyor.
SEAL Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 81 9 Ekim 2020 #16 FORDESIGN dedi: Voltaj değerlerini otomatik yap bence 3600 kullanıyorum gayet yeterli 4GHz abartı gibi. Genişletmek için tıkla... Anakartı Dual kit 3466 MHz olucağı gördüm ufak bir ayar 3600 MHz cıkarırsam voltaja ayar yapmam gerek var mı? Ma'at dedi: Bence 3600 MHz CL18 olan bellekler daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum PanzerTR dedi: 3600 MHz olanı alın. Anakartınız 4400 MHz kadar destekliyor. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum
FORDESIGN dedi: Voltaj değerlerini otomatik yap bence 3600 kullanıyorum gayet yeterli 4GHz abartı gibi. Genişletmek için tıkla... Anakartı Dual kit 3466 MHz olucağı gördüm ufak bir ayar 3600 MHz cıkarırsam voltaja ayar yapmam gerek var mı? Ma'at dedi: Bence 3600 MHz CL18 olan bellekler daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum PanzerTR dedi: 3600 MHz olanı alın. Anakartınız 4400 MHz kadar destekliyor. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum
FORDESIGN Centipat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 469 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #17 SEAL dedi: Anakartı Dual kit 3466 MHz olucağı gördüm ufak bir ayar 3600 MHz cıkarırsam voltaja ayar yapmam gerek var mı? Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Destekliyorsa sıkıntı yok voltajı otomatik yapın o halde desteklerse sıkıntı yok. Max 1.44V olsun.
SEAL dedi: Anakartı Dual kit 3466 MHz olucağı gördüm ufak bir ayar 3600 MHz cıkarırsam voltaja ayar yapmam gerek var mı? Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Destekliyorsa sıkıntı yok voltajı otomatik yapın o halde desteklerse sıkıntı yok. Max 1.44V olsun.