Aydinern Centipat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #1 Merhabalar. Laptopuma RAM almak istiyorum. RAM'in CL değeri 22 ama piyasada CL 22'lik RAM bulamadım. Sizce uyumsuzluk yapar mı?
Merhabalar. Laptopuma RAM almak istiyorum. RAM'in CL değeri 22 ama piyasada CL 22'lik RAM bulamadım. Sizce uyumsuzluk yapar mı?
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 3 Mayıs 2021 #2 Yapar.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 3 Mayıs 2021 #4 Yapabilir, yapmayabilir; tamamen şans. Yapmazsa kötü olanının frekansında ve CL değerinde çalışırlar. CL19 ve CL22 taktığınızda uyumsuzluk olmazsa ikisi birlikte CL22 çalışırlar.
Yapabilir, yapmayabilir; tamamen şans. Yapmazsa kötü olanının frekansında ve CL değerinde çalışırlar. CL19 ve CL22 taktığınızda uyumsuzluk olmazsa ikisi birlikte CL22 çalışırlar.
Aydinern Centipat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #5 Peki uyumsuzluk yaparsa bilgisayara zarar verir mi?
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 3 Mayıs 2021 #6 Aydinern dedi: Peki uyumsuzluk yaparsa bilgisayara zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, vermez.
Aydinern dedi: Peki uyumsuzluk yaparsa bilgisayara zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, vermez.
H Humankey Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #7 Yehetto dedi: Yapabilir, yapmayabilir; tamamen şans. Yapmazsa kötü olanının frekansında ve CL değerinde çalışırlar. CL19 ve CL22 taktığınızda uyumsuzluk olmazsa ikisi birlikte CL22 çalışırlar. Genişletmek için tıkla... Hocam peki BIOS'tan bu durumu manuel olarak optimize etmek gibi bir seçeneğimiz var mı?(aynı frekanslı DDR4 RAM'leri baz alırsak)
Yehetto dedi: Yapabilir, yapmayabilir; tamamen şans. Yapmazsa kötü olanının frekansında ve CL değerinde çalışırlar. CL19 ve CL22 taktığınızda uyumsuzluk olmazsa ikisi birlikte CL22 çalışırlar. Genişletmek için tıkla... Hocam peki BIOS'tan bu durumu manuel olarak optimize etmek gibi bir seçeneğimiz var mı?(aynı frekanslı DDR4 RAM'leri baz alırsak)