beraticgl Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #1 Bende 4 GB 2666 MHz CL 15 RAM var bunu 8 GB'a yükseltmek istiyorum fakat CL değeri 15 RAM yok. Bütün özellikleri aynı sadece CL değeri farklı olan 4 GB 2666 MHz CL 19 değerli RAM alsam olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2022
Bende 4 GB 2666 MHz CL 15 RAM var bunu 8 GB'a yükseltmek istiyorum fakat CL değeri 15 RAM yok. Bütün özellikleri aynı sadece CL değeri farklı olan 4 GB 2666 MHz CL 19 değerli RAM alsam olur mu?
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #2 İki RAM de CL19 değerinde çalışır. Ayrıca az da olsa uyumsuzluk yaşama ihtimalin var ama bu CL değerine bağlı bir şey değil.
İki RAM de CL19 değerinde çalışır. Ayrıca az da olsa uyumsuzluk yaşama ihtimalin var ama bu CL değerine bağlı bir şey değil.
beraticgl Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #3 Emirizmir dedi: İki RAM de CL19 değerinde çalışır. Ayrıca az da olsa uyumsuzluk yaşama ihtimalin var ama bu CL değerine bağlı bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Siyah ekran gibi bir sıkıntı çıkarır mı
Emirizmir dedi: İki RAM de CL19 değerinde çalışır. Ayrıca az da olsa uyumsuzluk yaşama ihtimalin var ama bu CL değerine bağlı bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Siyah ekran gibi bir sıkıntı çıkarır mı
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #4 beraticgl dedi: Siyah ekran gibi bir sıkıntı çıkarır mı Genişletmek için tıkla... Pek sanmıyorum ama bir ihtimal uyumsuzluk sorunu olabilir. Ama gerçekten düşük bir ihtimal sorun etmenize gerek yani.
beraticgl dedi: Siyah ekran gibi bir sıkıntı çıkarır mı Genişletmek için tıkla... Pek sanmıyorum ama bir ihtimal uyumsuzluk sorunu olabilir. Ama gerçekten düşük bir ihtimal sorun etmenize gerek yani.
beraticgl Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #5 Teşekkür ederim