CL değerleri farklı RAM'ler takılabilir mi?

Bu programı indirip çalıştırın. Daha sonra SS atın bakalım. Gömülü RAM var gözüküyor.

Evet lehimli olduğunu biliyorum.
Alacağım RAM'in CL'si 15miş arkadaşlar. Kendi RAM'imin CL'sini nereden kesin olarak öğrenebilirim? CPU-Z'da 5-6 saniyede bir değişiyor 10 15 diye.

Dosya Ekleri

• 1f92344.png
    1f92344.png
    41,4 KB · Görüntüleme: 58
  • RAMExpert.png
    RAMExpert.png
    14,8 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleyen: Moderatör:
Attığınız RAM ile uyumlu çalışır. 2133 MHz CL 15. Cihazdaki çalışma hızı desteğe göre değişebilir.

Laptopuma linkteki RAM'i takabilir miyim? Ayrıca CL değerleri farklı olursa sorun teşkil eder mi? Benim CL değerim CPU-Z'da 10 (bazen de 15) görünüyor.

Takılı RAM ile alacağınız RAM XMP teknolojisi barındırıyorsa BIOS üzerisinden XMP'yi aktif edersiniz ve sorunsuz çalışırlar.

Takılı RAM ile alacağınız RAM XMP teknolojisi barındırıyorsa BIOS üzerisinden XMP'yi aktif edersiniz ve sorunsuz çalışırlar.

Anladım, teşekkür ederim.
İki RAM'in de MHz, CL ve gerilim voltaj değerleri aynı arkadaşlar. Cevaplarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim. Konu kilit.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı