CL ve MHz değerleri değişik olan RAM çalışır mı?

Bütçe
600

Kyra2

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
B450m k Gigabyte
İşlemci
Amd 5 4600g
1.bende olan.
2.ise almayı düşündüğüm.
Herhangi gibi bir sorun olur mu MHz'in düşeceğini biliyorum.
Genellikle tarkov oynamak için alıyorum.
Bütçem düşük olduğu için bu modeli seçtim.

Acele etmeyip 2x8 kit alın. Sonra da kullanmış olduğunuzu satın. Başınız ağrımasın. Alırken CL 18 ve 3600 MHz tercih edin, tavisyemdir.

Beyaz olması sorun değilse bunu alabilirsiniz:
Beyaz almam derseniz bunu tercih edebilirsiniz.

Overclock ile uğraşırım derseniz (işlemciniz ve anakart boyutunuz RAM overclock'u için harika) deadfellow hocamdan tavsiye alabilirsiniz.

Son düzenleme:

2 haftadır şu an bende olan Sahibinden'de zaten öyle yapmayı planlıyordum fakat hiç alıcısı yok bir de oturduğum bölge kırsal oldugu için hiç satılmıyor satılacağını düşündüğünüz bir site biliyorsanız orayada koyabilirim ama satılmazsa tek seçenek olarak aynısından mı almalıyım?

Pembe siteye de koyabilirsiniz. Bence çok endişe etmeyin elbet bir şekilde satarsınız. Önemli olan sisteminizi düzgün bir şekilde yükseltmek. Acele etmeyin.

Pembe siteye de koyabilirsiniz. Bence çok endişe etmeyin elbet bir şekilde satarsınız. Önemli olan sisteminizi düzgün bir şekilde yükseltmek. Acele etmeyin.

Şu ankinin üstüne yükseltmem gerekirse sadece aynı modelden mi almalıyım? Çünkü çok fazla aşırı fark olmazsa çalışacağınĵ söyleyenler var.

Aynı model ile yükseltme olur, sorun olmaz. Çipler farklı gelir büyük ihtimal ama olsun.

Peki o attığım RAM'i alırsam çalışma ihtimali var mı çünkü satılmasını tarkova RAM'im yetmediği için beklemek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…