Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 22 Nisan 2021 #11 killeroftexas dedi: Markalar aynı sadece benimki 2400MHz CL15 alıcağım CL16 2600MHz benim ram piyasada yokmuş artık. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi kesin bir şey söyleyemeyiz. Denemeden bilemezsiniz yüksek ihtimal çalışacaktır. Çalışırsa 2400MHz CL 16 olarak çalışır ikisi de.
killeroftexas dedi: Markalar aynı sadece benimki 2400MHz CL15 alıcağım CL16 2600MHz benim ram piyasada yokmuş artık. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi kesin bir şey söyleyemeyiz. Denemeden bilemezsiniz yüksek ihtimal çalışacaktır. Çalışırsa 2400MHz CL 16 olarak çalışır ikisi de.
killeroftexas Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 730 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #12 killeroftexas dedi: Aynı ürün sadece frekansları farklı yukarıda belirttiğim gibi. Genişletmek için tıkla... Corsair cmv8gx4m1A2133C15 markası daha üretilmiyormuş maalesef o yüzden farklı frekanslı olanı alıyorum. Oikkesh dedi: Dediğim gibi kesin bir şey söyleyemeyiz. Denemeden bilemezsiniz yüksek ihtimal çalışacaktır. Çalışırsa 2400MHz CL 16 olarak çalışır ikisi de. Genişletmek için tıkla... Benimki 2133MHz alıcağım 2600 yanlış yazmışım.
killeroftexas dedi: Aynı ürün sadece frekansları farklı yukarıda belirttiğim gibi. Genişletmek için tıkla... Corsair cmv8gx4m1A2133C15 markası daha üretilmiyormuş maalesef o yüzden farklı frekanslı olanı alıyorum. Oikkesh dedi: Dediğim gibi kesin bir şey söyleyemeyiz. Denemeden bilemezsiniz yüksek ihtimal çalışacaktır. Çalışırsa 2400MHz CL 16 olarak çalışır ikisi de. Genişletmek için tıkla... Benimki 2133MHz alıcağım 2600 yanlış yazmışım.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.229 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2021 #13 blavlmao dedi: Bir şey hatırlatabilir miyim? Kendiniz yazmışsınız, çipleri farklı olursa çalışmayabilir diye. Ayrıca voltaj vb. gibi etkenler de var. Genişletmek için tıkla... Orası güvenilmez. Ben 3 tane RAM taktım, yine dual dedi.
blavlmao dedi: Bir şey hatırlatabilir miyim? Kendiniz yazmışsınız, çipleri farklı olursa çalışmayabilir diye. Ayrıca voltaj vb. gibi etkenler de var. Genişletmek için tıkla... Orası güvenilmez. Ben 3 tane RAM taktım, yine dual dedi.
blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 22 Nisan 2021 #14 Shimada Sensei dedi: Orası güvenilmez. Ben 3 tane RAM taktım, yine dual dedi. Genişletmek için tıkla... Anakartınızın bellek kanalları sınırlı olabilir.
Shimada Sensei dedi: Orası güvenilmez. Ben 3 tane RAM taktım, yine dual dedi. Genişletmek için tıkla... Anakartınızın bellek kanalları sınırlı olabilir.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.229 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2021 #15 blavlmao dedi: Anakartınızın bellek kanalları sınırlı olabilir. Genişletmek için tıkla... Zaten sınırlı, 2 kanal var sadece.
blavlmao dedi: Anakartınızın bellek kanalları sınırlı olabilir. Genişletmek için tıkla... Zaten sınırlı, 2 kanal var sadece.
blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 22 Nisan 2021 #16 Shimada Sensei dedi: Zaten sınırlı, 2 kanal var sadece. Genişletmek için tıkla... O zaman nasıl güvenilmez oluyor? Üretici sitesinde yazar, hiç mi bakmadınız? Shimada Sensei dedi: Orası güvenilmez. Ben 3 tane RAM taktım, yine dual dedi. Genişletmek için tıkla...
Shimada Sensei dedi: Zaten sınırlı, 2 kanal var sadece. Genişletmek için tıkla... O zaman nasıl güvenilmez oluyor? Üretici sitesinde yazar, hiç mi bakmadınız? Shimada Sensei dedi: Orası güvenilmez. Ben 3 tane RAM taktım, yine dual dedi. Genişletmek için tıkla...
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 22 Nisan 2021 #17 turkish kowboy dedi: İkisinde CL16 olarak kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... Saygıdeğer ustamın söylediği gibi olur. Sistem en yavaş parçaya göre ayarlar kendini. Ama en sağlıklısı aynı değerlere sahip bileşen kullanmaktır.
turkish kowboy dedi: İkisinde CL16 olarak kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... Saygıdeğer ustamın söylediği gibi olur. Sistem en yavaş parçaya göre ayarlar kendini. Ama en sağlıklısı aynı değerlere sahip bileşen kullanmaktır.
killeroftexas Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 730 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #18 R.B.D dedi: Saygıdeğer ustamın söylediği gibi olur. sistem en yavaş parçaya göre ayarlar kendini. Ama en sağlıklısı aynı değerlere sahip bileşen kullanmaktır. Genişletmek için tıkla... Arkadaşalar RAM'leri taktım Dual Channel olarak çalışıyor yardımcı olan herkese teşekkür ederim. killeroftexas dedi: Arkadaşalar RAM'leri taktım Dual Channel olarak çalışıyor yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla...
R.B.D dedi: Saygıdeğer ustamın söylediği gibi olur. sistem en yavaş parçaya göre ayarlar kendini. Ama en sağlıklısı aynı değerlere sahip bileşen kullanmaktır. Genişletmek için tıkla... Arkadaşalar RAM'leri taktım Dual Channel olarak çalışıyor yardımcı olan herkese teşekkür ederim. killeroftexas dedi: Arkadaşalar RAM'leri taktım Dual Channel olarak çalışıyor yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla...