CL15 RAM'ler çok pahalı

scofieldyancar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba elimde 8 GB 2400 MHz CL15 RAM var ve 16 GB'a çıkartmak istiyorum. Sıfır halide 1200 lira ve 1200 lira vermek istemiyorum. 8 GB RAM'e ne yapabilirim acaba? Önerisi olan var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: BED
Merhaba elimde 8 GB 2400 MHz CL15 RAM var ve 16 GB'a çıkartmak istiyorum. Sıfır halide 1200 lira ve 1200 lira vermek istemiyorum. 8 GB RAM'e ne yapabilirim acaba? Önerisi olan var mıdır?

Hocam CL22 3200 RAM'i 500₺ küsüre aldım 8 GB. CL'den vazgeçmeyi düşünürseniz, elinizdeki RAM'i de satıp CL'si daha yüksek çift RAM almayı düşünebilirsiniz. CL benim açımdan önemli diyorsanız da artık yapacak bişey yok.

Hocam nasıl yani

O paraya 3200 MHz çift RAM alınır.

Alınır alınmasına da, arkadaşın CL değeri bahsettiğimiz RAM'lere göre çok daha iyi.

Gecikme süresi önemli değil o kadar CL 16 RAM alıp 3200 MHz alırım üstüne iki çift ram+ daha iyi performans.

Elinizdekini satıp çift kanal alın.

hocam ramlerden pek anlamıyorum ama bu ramin üstüne farklı cl li ram alırsam sıkıntı çıkar değilmi

hocam ramlerden pek anlamıyorum ama bu ramin üstüne farklı cl li ram alırsam sıkıntı çıkar değilmi
Çalışırsa, en iyi ihtimalle düşük olan RAM'in frekanslarında çalışır.
Cihazınız maksimum kaç MHz destekliyor onu biliyorsanız yazın, biz bakalım uygun RAM'lere, ona göre ne yapabilirsiniz önerelim.

Hocam öyle tavsiye etmiyoruz en iyisi satın güzel bir çift ram alınır 3200 veya 3600 artık anakarta bağlı olarak.

peki son olarak bendeki rami satsam ve cl değeri aynı 2 ram alsam bir sıkıntı olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…