CL16 ve CL18 aynı anda kullanmak sıkıntı çıkarır mı?

online rakabetçi oyun için alacaksanız cl değeri önemli daha pahalı ancak. mesela şu ki ben de am4 sistemde cl14 3600mhz remlerle kullanıyorum.
https://www.hepsiburada.com/gskill-...-ddr4-ram-f4-3600c16d-32gtznc-pm-HB00000NFSHA

Hayır ben fazla oyun oynayan biri değilim. Oynadığım belli başlı seriler var sadece. Onlar da Resident Evil, Assassin's Creed, Tomb Raider falan ve strateji oyunları; Total War, C&C, Age of Empires gibi.

Şu iki RAM arasında bir fark var mı arkadaşlar? Birinin üzerinde Pro yazılı logo var, diğerinde yok ama ikisi de aynı model gibi.

Son düzenleme:
Hayır ben fazla oyun oynayan biri değilim. Oynadığım belli başlı seriler var sadece. Onlar da Resident Evil, Assassin's Creed, Tomb Raider falan ve strateji oyunları; Total War, C&C, Age of Empires gibi.

Şu iki RAM arasında bir fark var mı arkadaşlar? Birinin üzerinde Pro yazılı logo var, diğerinde yok ama ikisi de aynı model gibi.

Bu daha küçük. Low profile yani.

Hayır ben fazla oyun oynayan biri değilim. Oynadığım belli başlı seriler var sadece. Onlar da Resident Evil, Assassin's Creed ve strateji oyunları; Total War, C&C, Age of Empires gibi.

valla bayadır bu sisteme ekleme yapmıyorum ancak zamanında ki hala olabilir. ram uyum sorunları vardı. alacağınız ram anakarta test edilip edimediğini sitesinden bakıp almanız en garantisi.

Bu daha küçük. Low profile yani.

RGB olması şart değil. Ben sistemden pek anlamıyorum. Daha uygun, daha iyi önerebileceğiniz marka, model var mı? Şimdi ben de CL16 olmasına rağmen Pro olanı var. Low profile geçmek ne kadar mantıklı? Arada büyük fark yoksa alayım sorun değil. Diğeri de stokta yokmuş zaten.

Biraz paraya kıyıp şunu da alabilirim;

Anakart PRIME B550M-K bu arada. Kaçıranlar olabilir, buna uyumlu bir şeyler arıyorum.

RGB olması şart değil. Ben sistemden pek anlamıyorum. Daha uygun, daha iyi önerebileceğiniz marka, model var mı? Şimdi ben de CL16 olmasına rağmen Pro olanı var. Low profile geçmek ne kadar mantıklı? Arada büyük fark yoksa alayım sorun değil. Diğeri de stokta yokmuş zaten.

Biraz paraya kıyıp şunu da alabilirim;

Anakart PRIME B550M-K bu arada. Kaçıranlar olabilir, buna uyumlu bir şeyler arıyorum.
Al gitsin. O 4 lü seti sakın alma. Kazığın daniskası. Tek farkı 7mm daha kısa. Low profile ona deniyor.

Al gitsin. O 4 lü seti sakın alma. Kazığın daniskası. Tek farkı 10mm daha kısa. Low porifle ona deniyor.

Öyleli diyorsun yani. 🙂 Tamam o zaman siparişi veriyorum.
Sağ olasın, diğer arkadaşlara da teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı