Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 8 Ekim 2020 #11 cagancandas dedi: Sen de diyorsun yarısını gösterir. Tamamı kaçtır 2666MHz. Abi trollüyor musun anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kardeşim ne trollü, ben bildiğim kadarıyla yardımcı olmak istiyorum. Biraz araştıran profilimi, görsen asansör konularımı anlarsın da. Neyse, ben pek anlamam yardımcı olmak istemiştim sadece.
cagancandas dedi: Sen de diyorsun yarısını gösterir. Tamamı kaçtır 2666MHz. Abi trollüyor musun anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kardeşim ne trollü, ben bildiğim kadarıyla yardımcı olmak istiyorum. Biraz araştıran profilimi, görsen asansör konularımı anlarsın da. Neyse, ben pek anlamam yardımcı olmak istemiştim sadece.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.129 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #12 Doğru diyor arkadaş yarısını gösterir, zaten parantez içi göstermiş o program öyle gösteriyor herkes bilir sizde öğrenin.
Doğru diyor arkadaş yarısını gösterir, zaten parantez içi göstermiş o program öyle gösteriyor herkes bilir sizde öğrenin.