CL9 RAM İle CL11 RAM Birlikte Kullanılabilir Mi?

Siparişi iptal edip CL 11 RAM sipariş etmen daha uyumlu olacaktır. CL 11 ve 9 bellekler aynı anda çalışır ama yine CL11 olur.
Çalışıyor olmasına sevindim, ikinci Kingston'u alana kadar idare edeceğim mecbur. Yanıtınız için teşekkür ederim Mikail Bey

Kingston'un yukarıda attığın modelinin 2x4 GB versiyonu kampanya ile 200 TL şu an. Onu düşünebilirsiniz.
Sorunuza gelince, aynı olmalı diye biliyorum ...
2x4 seçmememin sebebi zamanla RAM miktarımı 8 ile katlayacak olmam. Cevabınız için teşekkür ederim.

Çalışıyor olmasına sevindim, ikinci Kingston'u alana kadar idare edeceğim mecbur. Yanıtınız için teşekkür ederim Mikail Bey

Bende de sizin durumunuz var acaba herhangi bir mavi ekran bir sorun yaratmış mıydı? Ben de şuan CL9 ve CL11'i karışık kullanmak durumundayım.

Alıp takmayı dene, çalışmazsa iade edebilirsin.
aldım yarın gelir herhalde. Çalışmasında sıkıntı olacağını sanmıyorum ama mesela yoğun bir şekilde (photoshop veya oyunlarda) kullanırken diğer RAM le çakışıp mavi ekran vs verme olasılığı var mı ? Bana olmayacak gibi geliyor zaten CL11 çalışacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…