CL9 ve CL11 RAM Bellek birlikte çalışıyor mu?

CL değerinin yüksek olması kötü bir şey. Ama o arkadaş hala demek istediğimi anlamadı sanırım. CL değerleri değişmez sadece Frekans değişir.

Arkadaşlar anlamamakta hala ısrar ediyorsunuz. Ben arkadaşa farklı CL RAM almasını önermedim zaten sorunsuz bir şekilde çalışacağını söylüyorum ve bundan da eminim. RAM alınırken aynı model marka olması tabii daha iyidir fakat hala konuyu farklı yere çekmeye çalışıyorsunuz. Ben de zaten kesinlike farklı CL RAM'ler kullanılmalı dedim ya... Size de tebrikler.
CL değerinin yüksek olması kötü bir şey. Ama o arkadaş hala demek istediğimi anlamadı sanırım. CL değerleri değişmez sadece Frekans değişir.
Sizi ben anladım fakat siz hala benim dediğimi kabul etmemeye çalışıyorsunuz. CL değerleri yükselebiliyor ki bu konuda forumda eski bir sürü mesaj var.

Bu attıklarıma da bakarsanız anlarsınız. RAM'ler uygun profillerde -genellikle otomatik olarak ayarlanıyor- aynı CL değerlerine yükseltiliyor ve çalışması sağlanıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 523
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…