Fakat benim sorunum bellek linkte CL9 olarak görünüyorken üzerinde CL değerinin 10 yazdığını görüyorum. Sizce ürünü iade mi etmeliyim? Yoksa değiştirmeye veya iadeye gerek yok mu? CL9 ile CL10 arasında gözle görülür bir fark olmadığını okudum bazı konularda. Bu zahmete girmeye değer mi?
Not: Pc'de genelde oyun oynuyorum. Render vs. uğraşmıyorum. Ayda yılda bir oyun videosu çekip internete yüklerim o da belki. Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz?
Yorumlar üzerine ram'i iade etmemeye karar verdim kullanacağım fakat firmayı arayıp site üzerinde ki hatalı ibareyi değiştirmelerini isteyeceğim. Cevaplarınız için teşekkür ederim
Yorumlar üzerine ram'i iade etmemeye karar verdim kullanacağım fakat firmayı arayıp site üzerinde ki hatalı ibareyi değiştirmelerini isteyeceğim. Cevaplarınız için teşekkür ederim
Aralarında öyle büyük bir fiyat farkı yok 5-10 lira farkediyor sadece. Zaten render işleriyle uğraşmadığım için Ram'i değiştirmemeye karar verdim. Aslında CL10 fiyatı ödemiş oldum. 5-10 lira fazla verip CL9 ile değiştirmenin pek bir getirisi olacağını düşünmüyorum. Onun yerine firmayı arayıp site içeriğindeki hatayı düzeltmelerini istemek daha iyi. Cevaplar için teşekkür ederim