Clair Obscur elementler ne işe yarıyor?

Lahmacun60

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7700X
Asus EX-B650M-V7
Palit RTX4070 SUPER Jetstream OC
TwinMOS VOLTX DDR5 32GB (2x16GB) 6000Mhz
Kingston NV3 1TB 6000-4000MB/s
FSP CMT318 750W 80+ Bronze PCIE 5.0 Rainbow 4x120mm MidTower
AIGO AI 360mm RGB Siyah Sıvı Soğutma
Arkadaşlar Clair Obscur başladım ancak savaş sisteminde ufak tefek anlamadığım kısımlar var. Şu anda yanımda sadece Lune var oldukça yeni başladım. Element ve Pikto sistemi bende tam yok. Sanırım Pikto GoW Ragnarök nazarlık gibi bir şey fakat elementler nasıl çalışıyor gerçekten anlamadım. Oyunu gelişigüzel değil de fightları özümseyerek oynamaktan yanayım. Geri dönüşlerinizi bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral her düşmanın bazı elementlere karşı zayıf bazı elementlere karşı dayanıklı bazı elementlere karşı da nötrdür. Her savaşçının sanırsam 3 pikto kuşanma sınırı var ve her pikto üzerinde yazan özelliği taktığın savaşçıya verir, piktonun seviyesi ne kadar yükseke o kadar can, saldırı hızı vs. veriyor. Lüminalar ile aynı piktonun özelliğini başka savaşçılara da verebiliyorsun. Eksiğim varsa eklerseniz sevinirim.

Kral her düşmanın bazı elementlere karşı zayıf bazı elementlere karşı dayanıklı bazı elementlere karşı da nötrdür. Her savaşçının sanırsam 3 pikto kuşanma sınırı var ve her pikto üzerinde yazan özelliği taktığın savaşçıya verir, piktonun seviyesi ne kadar yükseke o kadar can, saldırı hızı vs. veriyor. Lüminalar ile aynı piktonun özelliğini başka savaşçılara da verebiliyorsun. Eksiğim varsa eklerseniz sevinirim.
Özetle doğru, detay eksik. Hani onlar da çok çok kritik detaylar değil. Oyunun mekaniklerini güzel özetlemişsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı