Anlayabiliyorum, sizde kendinize göre haklısınız tabii ki. Ancak iki farklı şekilde kurulum verdiğimiz zamanda, daha önceden ilk başladığımda öyle veriyordum ve dosyayı atacağı konumu karıştırıp yazan çok fazla insan oluyordu. Youtube kanalına da videoları hep bu şekilde çekip anlatmaya başladığım için de, manuel kurulum verdiğim zaman yapamayan insanlar destek istedikleri zaman, sürekli aktif olamıyorum. Ekipte şuan iki kişi olduğumuz için, hataları olabildiğince en aza indirip, çözümlerini söylememiz de bu yüzden aslında, çünkü insanlar destek istemeye geldiklerinde seri şekilde dönmediğimizde küfür yediğimi bile biliyorum. Bir iş yapıyorsanız neden destek vermiyorsunuz gibi sonuçları da doğuyor bu sefer ve ekstra olarak emek hırsızları daha basit bir şekilde yamalarımızı da çalmaya başlayabiliyorlar. Yani kimseyi mağdur etmeyip, herkesi mutlu etmek isteriz ama maalesef bunu hiç bir şekilde başaramadık. Launcher sistemimiz vardı. Otomatik güncelleme bile eklemiştik, yamalara güncelleme verdiysek otomatik çekip yüklüyordu insanları uğraştırmadan ama ona da laf ettiler ve düz setup sistemi yapın dediler. Onca emeği bırakıp, bütün yamalara tek tek setup sistemi getirdik. Sonrasında manuelde yapın isteği geldi. Bizde artık yorulduk açıkçası, en basit ve pratik olarak bu sistemde kalma kararı aldık. 4 yıldır yama yapıyorum ve bugüne kadar her sistemi denedim. Her sistemde de mutsuz olan kesim olduğu için, şuanda bizim işimizi en kolaylaştıran ve alıştığmız düzenden gitmek daha mantıklı geliyor.