Türkçe Yama V2 olarak güncellenmiştir. V2 ile birlikte çeviride düzenlemeler ve iyileştirmeler yapılmıştır. Konu içerisindeki linkler güncellenmiştir. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...
hocam gibi özel isimleri de Türkçeye çevirdiniz mi yoksa düzelttiniz mi? Ona göre indirmeyi düşünüyorum. Elinize sağlık bu arada.

Elinize sağlık hocam.
Rica ederim, iyi oyunlar

hocam gibi özel isimleri de Türkçeye çevirdiniz mi yoksa düzelttiniz mi? Ona göre indirmeyi düşünüyorum. Elinize sağlık bu arada.
Karakter isimleri ve bazı mekan isimleri orijinal bırakıldı ama eşya isimlerinde falan çevirilerini yaptık. Özel isimler denildiğinde herkes farklı yorumlayabiliyor. Bazı insanlar eşyalarında isimleri orijinal kalsın diyor ama Türkçe karşılığı olan bir şeyi çevirmemek bana saçma geldiği için eşya isimlerini çeviriyoruz.

Epic Games uyumlu mu?

Yamayı Linux'da denediniz mi?
Bütün platformdan kastınız Xbox, Steam vb. sanırsam.

Yama için elinize sağlık.

Merhaba Steam Deck'te yamayı kuramadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? İndirdiğimiz dosyayı oyunun yüklü olduğu klasöre atıyorum ama klasörü açıp yamayı kuramıyorum. Yamaya tıkladığımda direkt olarak oyun açılıyor.

Emeklerinize sağlık, ai ile çevirip üzerine düzeltme yapmak gerçekten verimli ve hızlı oluyor.

Linux da olmuyor yardımcı olabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…