Clair Obscur: Expedition 33, resmi Türkçe dil desteği eklendi!

Makaleler
11
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB
RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz
CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2
SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2
Game of the Year ödüllerinden 5 dakika sonra bir teşekkür duyurusu yapıldı. Bu duyuru ile birlikte güncellemenin geldiği açıklandı.

Güncelleme ile birlikte:
  • Yeni, oynanabilir bir ortam.
  • Ödüllü besteci Lorien Testard tarafından hazırlanmış yepyeni müzik parçaları.
  • Sonsuz Kule’de, oyunun geç safhalarındaki oyuncuların üstesinden gelmesi için zorlu boss savaşları.
  • Oyuncuların hikayeden ve savaşlardan en sevdikleri anları yaratıcı şekilde yakalayabilmeleri için resmi Fotoğraf Modu.
  • Çekçe, Ukraynaca, Latin Amerika İspanyolcası, Türkçe, Vietnamca, Tayca ve Endonezyaca dahil olmak üzere yeni metin ve arayüz yerelleştirmeleri. Böylece desteklenen dil sayısı 19’a çıkıyor.
  • Yeni kalite iyileştirmeleri, diğer yeni özellikler ve oyunun performansını tüm platformlarda - taşınabilir PC sistemleri de dahil - artıran ek geliştirmeler.

Yama notları: Clair Obscur: Expedition 33 - Patch 1.5.0 Notes! - Steam News

Sadece Türkçe desteği değil,

• Kendi bossu ve özel düşmanları olan yeni bir bölge.
  • Her karakter için yeni kostüm(ler)
  • Yeni luminalar ve silahlar.
  • Yeni bosslar (eski bossların değiştirilmiş/güçlendirilmiş hali)
  • FSR4 desteği.
  • Ve daha bir sürü qol değişikliği gelmiş, luminaları sıralayabilmek, fotoğraf modu vb.

Malum yoldan oynamış ve hayran kalmıştım. Şimdi orijinal olarak aldım güncelleme de ilaç gibi geldi tekrar oynarım :) Böyle firmalara saygım sonsuz adamlar yapmış be.

Gerçekten çok güzel haber, ancak bu konuda Türkçe Oyun Seferi adlı Türk oyuncu topluluğunun uğraşlarını da göz ardı etmemek gerek. Gerçekten uzun bi zaman uğraştılar geliştiricilerle iletişim kurup seslerini duyurabilmeleri için.

@husky3434, Steam'e güncellemeler hızlı geliyor. Xbox tarafına da gelmiş. Epic'e gelmemişse bile gelecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı