I iboooooooo Femtopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #1 Clash of Clans'ta altın bilet gözükmüyor ve erisemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2025
ArcadeDoll Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #2 iboooooooo dedi: Clash of Clans'ta altın bilet gözükmüyor ve erisemiyorum. Genişletmek için tıkla... Savaş kısmının sağında bir sekme var. Satın almamışsanız gümüş biletdir. Üstte satın al kısmı var zaten. Oradan altın bilet alabilirsiniz Artı 0 Eksi
iboooooooo dedi: Clash of Clans'ta altın bilet gözükmüyor ve erisemiyorum. Genişletmek için tıkla... Savaş kısmının sağında bir sekme var. Satın almamışsanız gümüş biletdir. Üstte satın al kısmı var zaten. Oradan altın bilet alabilirsiniz
KS KS I iboooooooo Femtopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #3 ArcadeDoll dedi: Savaş kısmının sağında bir sekme var. Satın almamışsanız gümüş biletdir. Üstte satın al kısmı var zaten. Oradan altın bilet alabilirsiniz Genişletmek için tıkla... İşte yok o Artı 0 Eksi
ArcadeDoll dedi: Savaş kısmının sağında bir sekme var. Satın almamışsanız gümüş biletdir. Üstte satın al kısmı var zaten. Oradan altın bilet alabilirsiniz Genişletmek için tıkla... İşte yok o